Sztárok

Sandra Bullock először vetkőzött

A színésznő legújabb filmjében teljes egészében megszabadult a ruháitól, amire filmes pályafutása alatt eddig nem volt a példa.

A 44 éves Sandra Bullock igazán büszke lehet a testére, túlsúlynak nyoma sincs, mégsem a betegesen sovány kategória. Az új film egy vígjáték, amelyben a színésznő egy marcona főnököt alakít, aki rettegésben tartja a beosztottjait. A sors azonban úgy hozza, hogy csak az menti meg a kirúgástól, ha férjhez megy a titkárához, különben kiutasítják az országból.

 
 

 

 

A leendő férjjel – akit Ryan Reynolds alakít – természetesen nem felhőtlen a viszonyuk, de kénytelenek elviselni egymás társaságát, és eljátszani a szerelmespárt. Sokan azt gondolták, hogy a színésznő már kiöregedett a romantikus komédia főszerepéből, hiszen utánpótlás van bőven. De Sandra Bullock bebizonyította, hogy nincs így, és továbbra a is a műfaj koronázatlan királynője marad. Igaz, nekünk még jövő nyárig várnunk kell a filmre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top