Sztárok

Álomotthon helyett rémálom

Nicole Kidman azért vett vidéki házat, hogy az menedékhelyként szolgáljon, távol a nagyváros zajától és a lesifotósok hadától. Az álomotthon lehet, hogy rémálomotthonná válik.

Nicole és férje, Keith Urban júliusban döntöttek úgy, hogy megvásárolják az említett vidéki házat, és kényelmes otthont teremtenek maguknak és kislányuknak, Sunday Rose-nak. Az ingatlanért 6 és fél millió ausztrál dollárt fizettek. Közben eladták a Sydney-ben lévő lakásukat, mert megunták, hogy a városban úton-útfélen fotósok hada követi őket.

A pillanatnyi boldogságot viszont beárnyékolja az a felismerés, hogy a vásárolt birtok szomszédságában hamarosan 100 ágyas hotel épül – közvetlen kilátással a színésznő kertjére. Nicole csalódottan magyarázta, hogy ő minderről mit sem sejtett, de nem szeretné eladni a tulajdonában lévő birtokot.

Férjével együtt csatlakoznak a helybeliek tiltakozó akciójához. 2009 februárjában derül ki, hogy engedélyezik-e a területen a szálloda felépítését, vagy sem. Addig Nicole biztos nem alszik nyugodtan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top