nlc.hu
Sztárok
Az énekesnő megmutatta a kisbabáját

Az énekesnő megmutatta a kisbabáját

Ashlee Simpson és Pete Wentz meggondolták magukat, és végül úgy döntöttek, nem teszik pénzzé a kisfiukról készült első hivatalos fényképeket.

A pár eredetileg úgy tervezte, hogy körülbelül kétmillió dollárt kér Bronx Mowgli első fotóiért, végül mégis másképp döntöttek. A fekete-fehér fényképet, amelyen mind a hármuknak csak az arca látható, egy internetes oldalon tették közzé karácsonykor. A céljuk ezzel nemcsak az, hogy tudassák a boldogságukat, hanem így reklámozzák a Pete Wentz tulajdonában lévő honlapot is.

A Friendsorenemies.com honlapon közzétett fénykép alatt ez áll: „Úgy döntöttünk, hogy életünk legszebb ajándékát szeretnénk veletek is megosztani. Ő nem más, mint Bronx Mowgli Wentz. Nem is lehetnénk boldogabbak.” Majd felhívják a látogatók figyelmét, hogy a megnevezett segélyszervezetek részére ők is adhatnak egy kevés ajándékot az ünnepek szellemében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top