Sztárok

Eljegyezték a világ egyik legszebb nőjét

Egyes hírforrások szerint a brazil szupermodellt, Gisele Bündchent eljegyezte sportoló kedvese, Tom Brady. Mások cáfolják, hogy sor került a gyűrűhúzásra.

Tom Brandy és Gisele Bündchen
Tom Brady és Gisele Bündchen

A futballsztár szentestére magánrepülőt bérelt, amelyet belül fehér rózsákkal díszített fel. Nem sokkal azután, hogy ő és kedvese felszálltak, és Bostonnak vették az irányt, a férfi megkérte Gisele Bündchen kezét. Azt nem tudni, hogy a New England Patriots irányítója sérülése ellenére térdre ereszkedett-e, de az biztos, hogy a lánykérésnél Gisele szülei is jelen voltak.

A modell a romantikus híresztelés ellenére sem adta egyértelműen a sajtó tudtára, hogy mit válaszolt. Sőt, maga a leendő após is csak ennyit mondott: „Pletyka pletyka hátán… Mi egyáltalán nem is tudunk a dologról. Senki nem mondott semmit.”

Állítólag beszélgettek az esetleges lánykérésről a fiával, de ennél több nem történt. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan kiderül, tényleg eljegyezték-e a világ egyik legszebb nőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top