Sztárok

Britney képeslapon pózolt

Az utóbbi hónapok azzal teltek az énekesnő számára, hogy új albuma számára előkészítse a terepet, és az megfelelő fogadtatásra találjon. A lemez körüli nagy felhajtás után kell a pihenés, és erre nem is volt jobb alkalom a karácsonynál.

A visszatérő pophercegnőt igen kifárasztotta a munka, és már alig várta, hogy hosszabb időt töltsön a családjával. Az ünnep alkalmából az énekesnő egy különlegességet készített. Olyan képeslapot csináltatott, amelyen két fia, a 3 éves Sean Preston és a 2 éves Jayden James társaságában pózol. A képekről süt a boldogság és az elégedettség. A karácsonyi lapokat persze nem lehetett megvenni, csak Britney hivatalos weboldalán tűntek fel.

A mosolygós kis család egy karácsonyfa előtt ül, és a képeslapok egyik változatán a srácok az apa, Kevin Federline szemüvegét viselik. A képek a közeli ismerősöknek, barátoknak készültek, és az a felirat áll rajtuk, hogy „kellemes ünnepeket kíván szeretettel Britney, Jayden James, Sean Preston és a papa szemüvege”. Kevin Federline azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, túl vannak a nehéz időszakon, és nagyon örül, hogy újra láthatja a fiúkat, és több időt is tölthet velük és az édesanyjukkal.

Britney Spears

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top