Sztárok

Véletlenül esett teherbe a színésznő

Az egyik legszimpatikusabb, legtermészetesebb hollywoodi színésznő, Cate Blanchett nemrég azt nyilatkozta, hogy három gyermeke közül egyiket sem tervezték el előre. A szőkeség állítólag véletlenül esett teherbe, és ezért mindhárom eset óriási meglepetés volt számára.

Cate Blanchettnél már csak a párját, Andrew Uptont érhette váratlanabbul a hír. Annyi azonban biztos, hogy az ötfős család boldogan és botrányoktól mentesen él. A színésznő természetesen igyekszik összeegyeztetni a munkát és a magánéletét, ami azért nem is olyan egyszerű. Szeretne minden filmet elvállalni, amely megtetszik neki, de csak annyira van lehetősége, amennyi a család mellett belefér az idejébe.

A Gyűrűk Ura és az Aviátor sztárja nemrég fejezte be legújabb filmjét, amelyben Brad Pitt lesz a partnere, és egy igen érdekes sztorit dolgoz fel. A Benjamin Button különös életének főszereplője öregemberként születik, és fokozatosan fiatalodik vissza, így a szerelmével mindössze egyetlen évben egyidősek. A film érdekessége, hogy a színészek játsszák el az összes életkorban magukat, így például Cate 17-től 81 éves koráig szerepel. A színésznő azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem sokkolta, amikor dédnagymamaként nézett tükörbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top