nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt öregen is hódít

Brad Pitt öregen is hódít

Cate Blanchett örömmel nézte végig az elkészült "The Curious Case of Benjamin Button" című filmet, melyben a sminkeseknek köszönhetően a saját nagymamájával egyidős.

A gyönyörű színésznő annyira elégedett az idős arcával, hogy bevallása szerint alig várja, hogy betöltse a hetvenet. A film sztorija szerint a kedvese (Brad Pitt) egyre fiatalabb lesz, míg ő az idő múlásával újabb ráncokra tesz szert.

Cate és Brad korábban is játszottak már együtt, legutóbb a Babel című filmben alakítottak párt. Az Oscar-díjas művésznő a bemutató után elárulta: annyira kedveli Pitt-tet, hogy mellette bármilyen szerepet szívesen elvállalna. Azt csak nevetve jegyezte meg, hogy szerinte az idős arcú színész legalább annyira vonzó, mint a fiatal.

Brad szintén elismerően nyilatkozott kolléganőjéről, és bízik abban, hogy lesz még alkalmuk együtt játszani. A színészt ezért az alakításáért Golden Globe-díjra jelölték, hamarosan kiderül, hogy a kritikusoknak is bejött-e idősen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top