nlc.hu
Sztárok
Afrikában ünnepelt a szépségkirálynő

Afrikában ünnepelt a szépségkirálynő

A szépségkirálynő párjával Fokvárosban karácsonyozott. Freire Szilvia fejére ugyan nem került korona a Miss World világdöntőjén, a szépség mégis nagyon boldog, hogy ismét ellátogathatott Dél-Afrikába.

Szilvi sok új barátot szerzett Johannesburgban, azt mondja, vannak olyan lányok, akikkel még biztosan találkozni fog. Az külön öröm számára, hogy régen látott édesapja is a helyszínen szurkolt neki, és bár végül nem győzött, azért így is diadalmaskodott.

– Voltak kisebb versenyek is, az egyiken bekerültem az első háromba. Egy DVD-t kellett beadni, jótékonysági munkásságról, és dobogós lettem! Élő adásban hárman kimentünk a színpadra, az is nagyon nagy élmény volt.

A verseny után Szilvi még két hetet kint maradt kedvesével, hogy pihenjenek egyet.

– A karácsonyt is Fokvárosban töltöttük, csak három napja tértünk haza. A kéthetes kirándulás gyönyörű volt, számtalan élménnyel gazdagodtam: jártunk struccok, majmok, pingvinek, teknősök között, katamaránnal kimentünk a tengerre, hullámlovagoltunk, csodálatos volt! Amikor hazaértünk, itthon tartottunk egy utókarácsonyt, hagyományos ételekkel. Nagyon jólesett, főként, hogy a verseny előtt két-három hónapig komoly diétát tartottam. Persze azért most sem falatoztam ész nélkül!

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top