nlc.hu
Sztárok
Reese nem csak a szerelme alakjára figyel

Reese nem csak a szerelme alakjára figyel

A bájos Reese Witherspoon ragyogó formáját nemcsak az egészséges táplálkozásnak köszönheti, hanem a rendszeres testmozgásnak is. Persze ez a két dolog mit sem ér boldogság nélkül!

A 32 éves színésznőnek azonban nincs oka panaszra, hiszen egy igazi hollywoodi szépfiúval osztja meg az életét és a hálószobáját. Nála négy évvel fiatalabb kedvesének azonban össze kell szednie magát, ha a folyton pörgő Reese-zel szeretne lépést tartani.

A színésznő karácsony után sem kímélte Jake Gyllenhaalt: elutaztak a kaliforniai hegyek közé, ahol Reese-nek van egy kis telke. Itt aztán nekivágtak a túraútvonalaknak, hadd olvadjanak a karácsonyi pluszkilók.

Reese azonban nem csak a szerelme kondíciójára figyel. A párral tartott Robert Downey Jr. és felesége, Susan is. Egy szemtanú szerint nagyon helyesek voltak, mindegyikük túraruhát viselt, és láthatóan remekül érezték magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top