Sztárok

Amy kalandja a Mikulással

A botrányos életű énekesnő nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, ha egy jóképű férfi a közelébe kerül, biztosan rástartol. Nem történt ez másként a karácsonyi-szilveszteri nyaralása alkalmával sem.

Amy Winehouse St. Lucián töltötte az ünnepeket, ahol összejött a szállodai Mikulással. Jóképű, humoros srácról lévén szó, az énekesnő nem sokat gondolkodott a románcon. Állítólag a strandon ismerkedtek meg, és azóta igen sok időt töltöttek együtt. Igaz, a Mikulásnak nehéz összeegyeztetnie a munkát és a randikat, arról nem is beszélve, hogy a szálloda alkalmazottainak elméletben tilos a vendégekkel közelebbi kapcsolatba kerülniük.

 

De úgy tűnik, ez Amyt egyáltalán nem izgatta, és az sem, hogy állandóan figyelték őket, és szemtanúk is folyton beszámoltak róluk a bulvárlapoknak. Amy és a Mikulás állandóan eltűntek együtt hosszabb-rövidebb időre, ami valószínűvé teszi, hogy nem csak beszélgettek. Azt meg kell hagyni, hogy a drogfüggő férj után Amynek jó kislánynak kellett lennie, hogy a Mikulás kedvesen bánjon vele.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top