nlc.hu
Sztárok
Réka csendkúrája

Réka csendkúrája

Hetekig nem szólalhatott meg a színésznő, a Csak csajokban azonban mindent bepótol.

Az óév utolsó napjaiban csendkúrával pihentette a hangját Koós Réka, hogy a legjobb formáját hozhassa szilveszterkor, amikor is műsort vezetett. Előtte rengeteget próbáltak, ráadásul külföldön is forgatott, így pihenésre igazán csak karácsonykor volt ideje.

– Szerencsére az, hogy pihentetnem kellett a hangomat, sokat segített abban, hogy még többet lazítsak az ünnepekben. A karácsony természetesen a családról szólt, egyik nagyszülőtől a másikig szaladgáltunk. A kislányom, Rozi most ötéves, és már voltak kívánságai az ajándékot illetően. Úgy érzem azonban, hogy igazán csak egy-két év múlva éri el őt a karácsonyi láz.


Réka is azt a tábort erősíti, akik soha nem tesznek fogadalmat újévkor. Ráadásul náluk kicsi kora óta fellépésekkel telik a szilveszter. Édesapja és a színésznő is megállás nélkül dolgoznak ilyenkor, előfordul, hogy egy este alatt négy helyen kell megjelenniük. A szilveszteri buli fogalma tehát az ő esetükben kicsit mást jelent, mint a legtöbb embernek.

Ha fogadalmat nem is tesz, a 2009-es évre azért neki is vannak tervei. Még idén szeretné megjelenteti az új szólólemezét, és a színházban is várják őt a szerepek. Mint mondja, ha úgy indul neki az évnek, hogy mindenképpen jól sül el, akkor talán így is fog történni.

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top