nlc.hu
Sztárok
Kiszel Tünde saját műsort szeretne

Kiszel Tünde saját műsort szeretne

A dívának konkrét elképzelései vannak leendő talk-showjáról.

Kiszel Tünde a Cool délutáni műsorában egy rövid időre átvette a műsorvezetői stafétabotot Horváth Évától és Müller Attilától. A gyakorlásra szükség is van, hiszen tervei szerint nemsokára valamelyik hazai televíziós csatornáján láthatjuk viszont, mint egy saját műsor házigazdája: – Rengeteg ötletem van, már meg is írtam egy műsortervet, remélem lesz érdeklődő!

Tünde elsősorban egy kellemes, nyugodt, közvetlen talk-show háziasszonyaként csillogtatná meg ismét tehetségét, mindehhez ugyanis úgy érzi, rendelkezik a megfelelő tulajdonságokkal:

– Empátia és természetesség mindenképpen szükséges, hogy igazán jó beszélgetés alakuljon ki a műsorvezető és az alany között. A hitelesség pedig a beszélgetés valódi mondanivalójának megtartásához elengedhetetlen.

Emellett a díva gyakorlatilag az összes műsor körüli teendőt ellátná, foglalkozna a vendégekkel, megírná az adásmenetet és természetesen az interjúkat is ő maga készítené.

Végül megtudtuk, Tünde igazi tehetség, hiszen egyáltalán nem tanulta a műsorvezetést. Bár a nyomtatott médiában mindig is otthon volt, számos nyomtatott sajtónál tevékenykedett újságíróként, a képernyőre kerülést csupán egy szerencsés véletlennek köszönheti:

– Havas Henrik vendégeként szerepeltem először beszélgetős műsorban. Akkor láthatott bennem fantáziát, ezért megkért, hogy a következő adás alkalmával vegyem át a szerepét! Ezután kezdtem komolyabban foglalkozni a dologgal.

Forrás: Cool Tv

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top