Sztárok

Tarolt A pankrátor

A Golden Globe-díjátadó idén több szempontból is meglepetést okozott. Nagy sikereket ért el például A pankrátor című film, vagyis főleg a főszereplője, Mickey Rourke.

Ő a legjobb drámai színész kategóriában diadalmaskodott, sőt a betétdalért Bruce Springsteen is hazavihetett egy díjat. Így három jelöléséből kettőt díjra tudott váltani a film, csupán Marisa Tomei szomorkodhat picit, hogy a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat nem neki ítélték. Az Oscar-gálán talán majd több szerencséje lesz.

A filmben Rourke egy kiöregedett pankrátort alakít, aki egykor nagyon híres volt, ma viszont már csak olcsó mérkőzésekre futja. Egy szívroham után azonban orvosa azt tanácsolja, hogy álljon le a szteroidok szedésével, és hagyja abba a birkózást. Akkor számot vet addigi életével, megpróbálja rendezni a kapcsolatát elidegenedett lányával, és szerelmes lesz egy kiöregedő sztriptíztáncosnőbe. Ám akárhogy is próbálja, Randy nem tud ellenállni a reflektorfény csábításának, és hamarosan újra a ringben találja magát. A kétszeres Golden Globe-díjas filmet mi majd csak májusban láthatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top