nlc.hu
Sztárok
Repültek a Barátok köztből

Repültek a Barátok köztből

Gonda Kata és Marenec Fruzsina tavasszal elköszön a nézőktől. Marenec Fruzsina közel öt éve alakítja Emma szerepét, Gonda Katát pedig egy éve ismerhettük meg Noémiként.

A két lány most egy időre elköszön a Barátok közt csapatától, a döntést a történet alakulása kívánta meg. – Nem állítom, hogy számítottam erre a döntésre, de nem is élem meg tragédiaként – kezdte Gonda Kata. – Nagyon örülök, hogy része lehettem a csapatnak, és mivel imádom a színjátszást, így remélem, hogy a jövőben is bizonyíthatok számos szerepben.

Marenec Fruzsina öt év után köszön el Emma szerepétől. – Nem mondom, hogy boldogan fogadtam a hírt, de igyekszem a jó oldalát nézni a dolognak. Fiatal vagyok, előttem az élet. A jövőben szívesen maradnék a képernyőn, és szeretnék műsorvezetőként dolgozni.
Mivel a Barátok közt tízéves története alatt volt már rá példa, hogy egy-egy szereplő visszatért a sorozatba, így az sem elképzelhetetlen, hogy Katával és Fruzsinával is találkozhatunk még…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top