nlc.hu
Sztárok
A színésznő fitneszbirodalmat akar

A színésznő fitneszbirodalmat akar

Gwyneth Paltrow személyi edzőjével, Tracy Andersonnal közösen nyitott fitneszstúdiót. A hírek szerint itt nem is állna meg, egy egész láncot szeretne kiépíteni.

Vajon mennyit kell edzeni ilyen lábakért?
Vajon mennyit kell edzeni ilyen lábakért?

A színésznő nemcsak saját maga szeretne fitt maradni, hanem ahhoz is hozzájárulna, hogy más jobban érezhesse magát a bőrében. Ezért nyitott saját fitneszstúdiót New Yorkban, és egy egész edzőteremlánc kiépítését tervezi a jövőben.

– Tracynek már van egy saját edzőterme Los Angelesben, és nemrég New Yorkban is nyitott egyet. Gwyneth a csendestárs. Az egész vállalkozástól azt várják, hogy tömérdek pénzt keresnek vele – árulta el egy ismeretlen bennfentes a Mail on Sunday újságírójának.

Ez utóbbi kijelentésnek is van valóságalapja, hiszen Tracy Anderson az, aki Madonna túledzett karizmaiért felelős. A pop nagyasszonyával közösen készített fitnesz-DVD-jük eladási csúcsokat döntött meg Amerikában.

Állítólag a színésznő meg van arról győződve, hogy a stúdiók aranybányává változnak. Azt tervezik, hogy Amerika után Európában, Ausztráliában és Ázsiában is nyitnak edzőtermeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top