Sztárok

Születésnapján kérik meg a színésznő kezét?

Úgy tűnik, Jennifer Aniston végül mégis az ujja köré csavarta kedvesét, John Mayert. A pár ismerősei szerint az énekes hamarosan megkéri Jen kezét.

Egyesek már azt is tudni vélik, hogy John épp a tökéletes eljegyzési gyűrűért járja az üzleteket. Állítólag Jennifer Aniston születésnapján, február 11-én fogja megkérni szerelme kezét.

Egyik barátjuk szerint a pénz nem számít.
– John nem szeretne olyan gyűrűt vásárolni, amilyet bárki más is megvehet, hanem valamilyen egyedi darabot fog készíttetni.

Természetesen nem csak a szerelem köti le a párt, hiszen mindketten dolgoznak. Jennifert hamarosan a Nem kellesz eléggé című vígjátékban láthatjuk, amelyben azon aggódik, vajon Ben Affleck feleségül veszi-e.

Johnra – aki viszont biztosan feleségül veszi a színésznőt – felfigyelt az egyik amerikai tévécsatorna is. Egy szórakoztató műsor vezetésével bízták meg. Ha minden jól megy, nemsokára aláírja a szerződést is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top