Sztárok

A színésznő nem dolgozik többé Brad Pitt-tel

Nemsokára a magyar mozikban is bemutatják a "Benjamin Button különös élete" című filmet, Cate Blanchett és Brad Pitt főszereplésével.

Pitt olyan embert alakít, aki aggastyánként születik meg, majd az évek múlásával egyre fiatalabb és fiatalabb lesz. Így szerelmével mindössze egyetlen évben lehetnek ugyanolyan idősek. A forgatás zökkenőmentesen zajlott, mindkét színész élvezte az „időutazást”, ahogy különböző életkorú önmagukat alakíthatták.

Cate Blanchett
Cate Blanchett

 

A munka után Cate Blanchett mégis közölte, hogy nem hajlandó többet Brad Pitt-tel együtt dolgozni. Persze aztán gyorsan kiderült, hogy csak viccelt. A színésznő ugyanis arra célzott félkomolyan, hogy kollégája talán kissé túlzásba viszi a rajongást a felesége, Angelina Jolie iránt. Cate Blanchett szerint már-már gusztustalan ennyire szerelmesnek lenni egy nőbe. Ezek szerint Brad Pitt igazi papucs lett Angie mellett, és ezt nem is titkolja a munkatársai előtt sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top