Sztárok

Betegesen féltékeny az énekesnő

A féltékenység eltúlzása sosem tesz jót egy kapcsolatnak, ha valaki viszont az exére féltékeny, akkor ott már komoly a baj. Britney Spears elég nehezen tűri, hogy volt férjének új barátnője van. Ráadásul a hölgy közel egyidős az énekesnővel, és még külső hasonlóság is van köztük.

Victoria Prince
Victoria Prince

Kevin Federline barátnője Victoria Prince röplabdázó, aki szőke fürtjeivel és telt alakjával méltó utóda Britney-nek. Nemrég még úgy tűnt, hogy az egykori házaspár kibékül egymással, az exférj hangoztatta is, hogy hamarosan újra összeházasodnak. Mégis valami hiba csúszott a dologba, és Britney nem engedett, de úgy tűnik, most már megbánta, hogy elszalasztotta a lehetőséget.

Az énekesnő mindent megtesz, hogy híreket gyűjtsön Kevinről és új párjáról, kifaggatja a dadákat, a testőröket, sőt még a gyerekeit is. A kisfiúk ugyanis elég sok időt töltenek az apjukkal, így közvetve Victoriával is. Britney igyekszik belőlük is kihúzni minden információt, például megkérdezi tőlük, vajon Victoria ott aludt-e az apjuknál. Azt nem lehet tudni, hogy egy két- és egy hároméves kisfiú mennyire hiteles forrás, de az biztos, hogy nem tesz jót nekik anyjuk viselkedése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top