Sztárok

Börtön vár az énekesre szexjátéka miatt

Tizenöt hónapnyi börtönbüntetésre ítélte a bíróság Boy George-ot, testi sértés és személyes szabadságtól való megfosztás miatt.

Boy George
Boy George

Az eset úgy történt, hogy George bekokainozva megbilincselte alkalmi szexpartnerét, és úgy is hagyta másnapig. A férfi prostituáltat az énekes egy internetes társkereső oldalon ismerte meg, leveleztek egy ideig, majd megegyeztek abban, hogy George meztelen fotókat fog készíteni alkalmi partneréről. A megbilincselésre és a fogva tartásra állítólag azért került sor, mert George szerint a férfi belenézett a számítógépébe.

Természetesen mindkét fél máshogy tálalta az esetet, az énekes mindent tagadott. Partnere azonban kiszabadulása után az utcán kért segítséget, és végül a tűzoltók vágták le a kezéről a bilincset. Az igen egyértelmű bizonyítékok miatt az esküdtek még tavaly, év végén bűnösnek találták az énekest. Már csak az volt a kérdés, hogy milyen mértékű büntetést fog kiszabni a bíróság. Az ügyvéd fél év körüli időt jósolt, ezért mindenki nagyon megdöbbent, amikor kiderült a tizenöt hónap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top