nlc.hu
Sztárok
Balázs nem várt sikere

Balázs nem várt sikere

Már a megjelenése után, a nyár folyamán eladási csúcsokat döntött Sebestyén Balázs Szigorúan bizalmas című kötete, így a szerző nem gondolta, hogy a könyvnek újabb felfutása lesz karácsony előtt. Éppen ezért csak visszafogottan készült az ünnepekre, ám mértékletessége ezúttal hiba volt. Úgy elkapkodták Balázs könyvét, hogy egy héttel karácsony előtt hiánycikk lett.

Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Danubius Rádió műsorvezetője legutóbb Zalaegerszegen dedikált, és legnagyobb meglepetésére a Szigorúan bizalmas című könyve még most, a megjelenés után fél évvel is hatalmas siker. Olyannyira, hogy a dedikálás helyszínén szinte még a csilláron is lógtak az érdeklődők, a kötetből pedig az utolsó példány is elfogyott.

 

– Amellett, hogy nagyon boldog vagyok a kötet sikere miatt, most komoly fejtörést okozott, hogy miként tudnánk még utángyártatni, hiszen rengeteg helyről kapok visszajelzéseket: sehol nem tudnak venni a könyvemből – mondta Sebestyén Balázs. – A kiadóval nem gondoltuk, hogy a kötetnek karácsonykor lesz egy „másodvirágzása”, mivel nyáron jelent meg, és az uborkaszezon ellenére – amikor lényegében senki sem szokott könyvet vásárolni – megdöntötte az eladási csúcsokat. Ezért nem is rendeltünk a nyomdából újabb példányokat. Hiba volt, mert egy héttel karácsony előtt minden könyvesbolt polcáról elfogyott. Sokat dolgoztunk azon, hogy hátha sikerül megállapodni a nyomdával: sürgősen nyomtassanak, de már nem volt esélyünk. Annak azonban nagyon örülök, hogy a könyv iránti hatalmas érdeklődés engem igazol, vagyis ebben a rohanó világban igenis szükség van a szeretetre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top