nlc.hu
Sztárok
Király Viktor megválogatja mit énekel

Király Viktor megválogatja mit énekel

Király Viktor már gőzerővel dolgozik a bemutatkozó albumán, de addig sem hagyja cserben a rajongóit, hiszen megjelentette a tehetségkutatóban hallott dalaiból készült válogatást.

A Megasztár negyedik szériája alatt nézők milliói szurkoltak kedvenceiknek hétről hétre a képernyő előtt ülve. Az ország új sztárt avatott, a döntőben végül a közönség szavazatai alapján Király Viktor lett az év hangja.

Ezzel Viktor életében is új időszámítás kezdődik, elindulhat zenei karrierje, hiszen az első díj – többek között – egy önálló nagylemez, amelyről oly sok előadó álmodozik.

 

 

Az album munkálatai elkezdődtek, de hogy addig is enyhítsék a várakozás okozta izgalmakat, most végre egy CD-n hallhatók azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntők során elhangzottak. A fantasztikus hangú fiatal srác több zenei stílusban is megcsillogtatta tehetségét, így a műsorban hallhattunk tőle egy vérbeli funkyklasszikust (September), több Michael Jackson-feldolgozást (You Are Not Alone, Billie Jean), de az Aerosmith klasszikus dala, az I Don’t Wanna Miss a Thing interpretálása sem okozott nehézséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top