Sztárok

Titokzatos kór támadta meg Angelina Jolie ikreit

Angelina Jolie és Brad Pitt a különféle filmes díjak bezsebelése helyett másra koncentrálnak. Sokkal inkább a gyermekeik miatt aggódnak. Az ikreket ugyanis különös betegség támadta meg.

Állítólag valamilyen titokzatos kór az, ami miatt a Brangelina-ikreket távol tartják a nyilvánosságtól. Míg a többi gyereket hagyják fotózni, Vivien és Knox soha nem kerül lencsevégre.

A rosszindulatú megjegyzések szerint a kicsik egészségügyi problémája – ha ugyan tényleg ez áll a háttérben – Angelina labilis állapotának tulajdonítható. A kicsik örökös egészségügyi problémáinak hátterében a feltételezések szerint valamilyen komolyabb megbetegedés áll.

Egy ismerősük szerint az ikrek eddig sem tartoztak a legegészségesebb csöppségek közé. Angelina pedig belebetegszik az aggodalomba, nem enged senkit a közelükbe anélkül, hogy ne fertőtlenítette volna a kezét, és ne vette volna le a cipőjét.

A premieren kötelező a mosoly
A premieren kötelező a mosoly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top