Sztárok

Bakák miatt hagyta el szerelmét Harry herceg

Egy angol bulvárlap szerint Harry herceg öt év együttlét után szakított kedvesével, Chelsy Davyvel. A pár már egyszer különvált, majd ismét összejöttek. Most viszont úgy tűnik, végérvényesen lezárták a kapcsolatot.

Harry és Chelsy még együtt
Harry és Chelsy még együtt

A herceg és szerelme utoljára Mauritiuson töltötték kettesben a karácsonyi ünnepeket, hátha meg tudják menteni a kapcsolatukat. A luxusnyaralás azonban nem oldotta meg a 24 éves herceg és 23 éves kedvese problémáit.

Az elmúlt napokban Harry és Chelsy rengeteget beszéltek egymással telefonon, a szakítás mégis elkerülhetetlen volt. Az angol bulvársajtó szerint végül a lány volt az, aki pontot tett a kapcsolat végére. Chelsy barátnői szerint a lány Harry flörtölései miatt folyton úgy érezte, megcsalják. Ráadásul a herceg egyre több időt töltött a seregben a katonatársaival.

A királyi család nem kommentálta az eseményt. Olyan, mintha soha nem lett volna semmi Harry herceg és a Zimbabwében született szőkeség között, ami végül is igaz, hiszen többnyire több ezer kilométerre választotta el őket egymástól.

A brit lakosok többségét inkább az foglalkoztatja, hogy Vilmos herceg és kedvese, Kate kapcsolata kitartson, és végre ismét megkonduljanak az esküvői harangok. A bulvársajtó már többször is hírt adott a titkos eljegyzésről, de a hírek mindeddig hamisnak bizonyultak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top