Sztárok

Csontsoványra fogyott Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a napokban sokkolta a közvéleményt. A színésznőről olyan fotók készültek, amelyeken látszik, hogy nagyon le van fogyva, zörögnek a csontjai.

A lány a testvérével és az édesanyjával egy plázában vásárolgatott, amikor lefényképezték, és kétséges, hogy talált-e magára való ruhát. Lindsay súlya számtalanszor ingadozott az elmúlt évek során, az utóbbi időben azonban viszonylag kiegyensúlyozottnak volt mondható, ezért is sokkolta a járókelőket a látvány. A színésznőn szűk farmer és egy atléta volt, amely különösen kiemelte már-már egészségtelennek mondható karcsúságát.

 
 

 

Az ismerősök tudni vélik, hogy Lindsay a zűrös magánélete miatt fogyott le ennyire, hiszen nemrég szakított barátnőjével, Samantha Ronsonnal, és jelenleg maga sem tudja, hogy mit akar. A szuperkarcsú alak – úgy tűnik – még mindig kelendő, hiszen Lindsay nemrég feltűnt egy farmerreklámban. A hirdetés ráadásul címlapon szerepelt, így még több ember láthatta, milyen betegesen sovány a színésznő. Remélhetőleg Lindsay gyorsan rájön, hogy az egészségét teszi kockára.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top