Sztárok

Lola nem féltékeny Tóth Gabira

Lola leszögezte, egyáltalán nem féltékeny, amiért barátnője, a szintén popénekes Tóth Gabi újabb szakmai elismerés előtt áll. Gabi ugyanis jó eséllyel pályázik a soron következő Fonogram díjra, amire az év hazai dala kategóriában jelölték a "Szívemet adnám" című szerzeményért.

Lola elmondta, semmilyen rossz érzés nincs benne, sőt kifejezetten örül Gabi sikereinek, hiszen régóta jó barátnők, ráadásul nem is vetélytársai egymásnak.
– Egyáltalán nincs szó versengésről, mindketten a zene és az éneklés szeretete miatt csináljuk. Ha valaki a pályatársaiban ellenfeleket lát, az már régen rossz!

Lola nem csak szakmai tekintetben mutat jó példát a zenei iparban tevékenykedőknek és a zenekedvelőknek, nemrég ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy a legfiatalabb környezetvédelmi nagykövetnek is megválasztották, így ezentúl a természet és az állatok védelmének fontosságára hívja majd fel a fiatalok figyelmét.

– Ez a tevékenység mindent magában foglal, ami ehhez a kényes területhez tartozik, az energiatakarékosságtól kezdve a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáig – tette hozzá végül az énekesnő.

Forrás: Cool TV.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top