Sztárok

Anettka: Rezső mindig velem van

Gerencsér Tamás bulvárfilmjében Anettka elhunyt férje is játszik. A Holnap történt bemutatóján Anettka elmondta: olyan, mintha Rezső még mindig vele élne.

Anettka a Bors Online-nak elmondta, hogy otthon már sokszor látta a filmet, amelyben elhunyt férje, Forgács Rezső is játszott. Elárulta, hogy attól tartott, nagyon is fájdalmas lesz a bemutatón végignézni a filmet, de szerencsére nem így történt. A nagy sírásokon már túl van, hiszen rengetegszer megnézte a felvételt.

Talán pont emiatt érzi úgy, mintha Rezső még mindig itt volna, vele élne. Véleménye szerint a férfinak nagyon is tetszene a film. A műsorvezető elárulta azt is, hogy a forgatások azért teljesen más hangulatban teltek, mint amilyen eredményt a vásznon látunk. Volt például olyan jelenet, amelyet rengetegszer kellett elpróbálniuk, mert veszekedés helyett folyton nevettek.

Anettka úgy gondolja, Rezső zseniálisan alakított a filmben, hiszen mindenben tehetséges volt. Akármibe kezdett, abból valami jó sült ki. Miért pont a színészettel lenne ez másképp?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top