nlc.hu
Sztárok
Katie Holmes tagadja a pletykákat!

Katie Holmes tagadja a pletykákat!

A színésznő tagadja azokat az amerikai híreket, amelyek szerint elvetette előző barátja gyermekét. A hírek szerint Katie Holmes volt barátjától Chris Kleintől gyermeket várt, amikor megismerkedett Tom Cruise-zal.

Katie Holmes exbarátja, Chris Klein baráti körének egyik tagja nemrég arról számolt be a National Enquirer című lapnak, hogy nem Suri az egyetlen, akivel Holmes várandós volt – még azt is állította, hogy a színésznő elvetélt. Katie Holmes tagadja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint gyereket várt volna előző barátjától, Chris Kleintől.

A Batman: Kezdődik! sztárja öt évig járt a Chris Klein színésszel, ám 2005 elején szakítottak. Alig néhány héttel szétválásuk után Katie randevúzni kezdett Tom Cruise-zal, 2006. áprilisában pedig megszületett közös babájuk, Suri, mielőtt ugyanazon év novemberében összeházasodtak volna.

A színésznő azt állítja, mindez kitaláció, egyszer volt terhes, méghozzá Suri Cruise-zal.

„Csodálatos dolog a szülők klubjához tartozni. Egyik percről a másikra gyökeresen megváltozik az ember élete. Csak az a baj, hogy olyan gyorsan felnőnek a kicsik” – nyilatkozta már többször is a sztár.

A színésznő bevallotta, előfordul, hogy alig tudja kivárni, hogy kislánya felébredjen. Ilyenkor odaül az ágya mellé, és gyönyörködik benne, és gyakran puszikkal kelti fel az apróságot. Az esti lefekvésnél sem igazodnak szigorú szabályokhoz. A kis Suri a szülők napirendjéhez igazodva elég későn, este 11 óra körül alszik el, és reggel 9 körül ébred. (MTI)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top