Sztárok

Kate Hudson keménypornóra gerjed

A bájos Kate Hudsonról senki nem gondolná, hogy kedveli a pornófilmeket. Azt meg főleg nem, hogy a szőke színésznő ezt a műfajt a szexuális problémáinak leküzdésére használta.

Kate-et nagyon megviselte a válása és az azt követő időszak, és utána nem igazán talált magára egy ideig. Aztán átesett a ló túlsó oldalára: falni kezdte a pasikat, járt például Owen Wilsonnal és Lance Armstronggal is. A színésznő nemrég egy interjúban őszintén beszélt a problémáiról, amelyek megnehezítették az életét. Bevallása szerint frusztrálta a szex, és nem tudott megbarátkozni a saját testével és a meztelenség állapotával.

Meglepő ezt hallani egy olyan színésznőtől, aki már nemegyszer szerepelt lenge öltözékben a filmvásznon, és az alakjára sem lehet egy rossz szót szólni. Szexuálterapeuta helyett Kate azonban más módszerhez folyamodott: rákapott a pornófilmekre. Szerinte ezek segítettek abban, hogy el tudja fogadni magát. Mindenesetre rendeződött a szexuális élete, és így jelenlegi párja, a golfozó Adam Scott sem panaszkodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top