Sztárok

Markot nem engedik énekelni Moszkvában

Egy napig sem örülhetett Mark: kiderült, hogy mégsem ő képviseli majd hazánkat a moszkvai Eurovíziós Dalfesztiválon. Helyette Tompos Kátya áll majd színpadra.

A hazai zsűri százöt dalból választotta ki a How we Party című dalt, mellyel Magyarország képviseltette volna magát májusban a fesztiválon. A tinik kedvence mégsem vesz részt a nemzetközi versenyen, hiszen mendzsmentje visszaléptette a nevezéstől.

– Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Televízió szakmai zsűrije által kiválasztott szerzemény dallama egy svéd televíziós műsorban már hallható volt – szól a közlemény. – Erről sem a lemezkiadó, sem Mark menedzsmentje nem tudott, ezért adhattuk be a versenyre. Az Eurovíziós Dalfesztivál szabályzata szerint a versenydalok korábban nem szerepelhettek nyilvánosan sem színpadon, sem televízióban. Figge Boström jegyzi szerzőként az eredeti felvételt és Mark verzióját is, ezért plágiumról nem lehet szó. A kiadó vezetője, Joós István a menedzsmenttel és az előadóval együtt felülvizsgálta az eurovíziós dallal kapcsolatos felvetéseket, és a döntésünk értelmében Mark visszalép a jelöléstől.

Az énekesnek nincs oka panaszra, hiszen jelenleg videoklipet forgat, és gőzerővel készül a február 13-i koncertjére, melyen élő zenekar kíséretében mutatja be legújabb lemezének dalait. A Petőfi Csarnokban természetesen az ominózus How we Party is felcsendül majd, melyben Zoltán Erika táncosnövendékei közreműködnek a színpadon. 

Mark helyett a Valami Amerika 2. című film egyik betétdala, a Magányos csónak indul Moszkvába, Tompos Kátya előadásában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top