Sztárok

Orlando Bloomból tetovált rocker lett

A jóképű színész már eddig is számtalanszor átváltozott egy-egy szerep kedvéért. Úgy tűnik, új filmjében is egy teljesen más arcát láthatjuk majd.

A szőke tünde, majd a karib-tengeri hős után Orlando Bloom most végre igazán komoly szerepben mutathatja meg tehetségét. Készülő filmjében egy olyan DJ-t alakít, akinek különleges képessége nehezíti meg az életét. Emiatt a külseje is jelentős változásokon ment át. A színész megnövesztette a haját, és szakálla is van. Így leginkább egy torzonborz rockerre hasonlít.

 
 

 

A hatás fokozása érdekében tetoválásokkal is díszítették Orlandót, persze csak a film kedvéért. A színész hasára és mellkasára egy famotívum került, amelyet a forgatás egyik szünetében meg is örökítettek. Azt meg kell hagyni, hogy Orlando Bloom remek formában van, és a minta csak még szexisebbé varázsolja a testét. Az biztos, hogy azoknak, akik eddig túl kisfiúsnak találták a külsejét, most majd megváltozik a véleményük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top