Sztárok

Joshi Bharat nem hallgatott a szüleire

A műsorvezető, ha szülőhazájában, Indiában marad, banktisztviselő lett volna, ő azonban más utat választott, és milyen jól tette! Majdnem húsz éve hazánkban találta meg a boldogságot.

A népszerű műsorvezető a Blikknek elárulta, hogy 18 éve, péntek 13-án Fonyódon ismerkedett meg szőke feleségével, Csillával, akivel három hónap után össze is házasodtak. Csilla szerint nem volt mire várni, hiszen mind a ketten egyedülállók voltak és családot akartak. Szerencsére egyikük családja sem állt a boldogságuk útjába, pedig Joshiéknál nagy szerepe van a családi hagyományoknak, és fontos a szülők tisztelete.

 

Ha annak idején rájuk hallgatott volna, ma egy indiai bankban lenne köztisztviselő. Nagy szerencse, hogy nem tette, hiszen így sohasem találkozott volna Csillával, és nem ismernénk mi sem. A műsorvezető elárulta, hogy testvérei ma is Indiában élnek. Az egyik bátyja pszichológus, egyetemen tanít, a másik a városi adóosztály vezetője volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top