Sztárok

Ördög Nóra szerelme nem fellángolás

A 2009-es év a műsorvezető nagy botrányával kezdődött: nem sokkal az esküvő után otthagyta a férjét Nánási Pál fotósért. Úgy tűnik, Nóra nagyon komolyan gondolja az új kapcsolatot.

Ráadásul a közvetlen környezete sem jósolt nagy jövőt a kapcsolatnak. Mindenki tévedett, mert Nóri és szerelme az összeköltözést tervezik, és a műsorvezető boldogabb, mint valaha. A napokban is együtt látták őket kéz a kézben, és a szemtanúk szerint ritkán látni két jobban összeillő embert. Nóri és párja tehát már nem titkol semmit, hiszen ennek nem is lenne semmi értelme.

 

Örülnek egymásnak, és a kapcsolatukat csak elmélyítené, ha összeköltöznének. Hivatalosan azonban még nem mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt, de valószínűleg ez is csak idő kérdése. Persze az ismerősök pletykái azért elérik őket: sokan azt mondják, annyira különböző természetű a két ember, hogy képtelenek lesznek hosszú távon kompromisszumokat kötni egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top