Sztárok

Valentin-napi sztárpárok

A szerelem a sztárokat sem kíméli. Az ő életük a címlapokon zajlik, és sokszor a túlzott népszerűség miatt mennek tönkre a kapcsolataik, de azért találtunk olyan párokat, akik láthatóan boldogságban élik az életüket.


Szabó Eszter és Kontor Tamás

A Megasztár harmadik szériájának forgatása idején habarodott egymásba a rock and roll fenegyereke és a búgó hangú énekesnő. Szerelmükből két csodaszép gyermek született, és a család boldogan éldegél vidéki otthonában. Az esküvőt nem siettetik, bár Eszter szerint egyszer annak is eljön az ideje. Otthonukban szerzik a dalaikat, Eszter harmadik albuma hamarosan elkészül. Kerülik a feltűnősködést, és a bulvársajtót is távol tartják a magánéletüktől.

 

Angelina Jolie és Brad Pitt

Hollywood két legszebbnek tartott embere egymásra talált, és az évtized álompárja lett. Lassan egy egész óvodára való gyermeket nevelnek, és a legjobban fizetett színészek között szerepelnek. Angelina korábban kétszer volt férjnél, Brad pedig Jennifer Aniston fejét kötötte be, de a Mr. & Mrs. Smith forgatásán már nem tudtak uralkodni magukon. Franciaországban telepedtek le, s most éppen izgatottan várják az Oscar-gálát, hiszen mindketten a jelöltek listáján szerepelnek. 

 

Zoltán Erika és Kátai Róbert

Egy közel húsz éve lángoló szerelem. Ritka a hazai sztárvilágban, hogy ennyire harmonikus kapcsolatban éljen egy pár. Egy videoklip-forgatáson került közel egymáshoz az akkor már ünnepelt énekesnő és a szívtipró táncos. A közös munka annyira jól sikerült, hogy Erika hamar el is vált az akkori férjétől, hogy Robival élhessen. Közös tánciskolát vezetnek, nevelik a kislányukat, és ha néha fel is emelik a hangjukat, estére már szent a béke közöttük. Erika bevallása szerint Robi mellett érzi magát egész embernek, és már el sem tudná képzelni az életét nélküle. A mai napig féltékenyek egymásra, szerintük ebből látszik, hogy a szerelem még ma is a régi.

 

Victoria Adams és David Beckham

Beckhamék mindig úgy néznek ki, mint akik egy katalógusból léptek ki. Mindketten betegesen divatmániásak. A világhírű focista és a Spice Girls hangtalan énekesnője minden jelentős eseményen tiszteletét teszi, és bájologva mosolyog a kamerák felé. Három kisfiuk mindent megkap, és már most komoly rajongótáboruk van. David félévente meglepi magát egy újabb tetoválással, a felesége viszont a plasztikai sebészekhez jár előszeretettel. Szerelmük mély és eltéphetetlen. Victoriát az sem zavarja, ha David közelebbi kapcsolatba kerül más nőkkel, hiszen tudja, hogy otthon ő az úr a házban, és a férje úgyis hazatér hozzá.

 

Rubint Réka és Schobert Norbert

A hazai Update-guruk. Norbi már ismert volt, mikor betoppant az életébe a szintén sportimádó Réka. Mára már két gyermekük van, és vállalkozásuk is szépen gyarapodik. Házasságuk harmonikus, és sosem olvashatunk semmiféle válságról velük kapcsolatban. Norbi harciasan óvja feleségét a támadásoktól, aki cserébe hűségesen kitart mellette jóban-rosszban.

 

Tóth Gabi és Fekete Balázs

Összeállításunk legfiatalabb párosa, akik egy tévéműsor felvételén ismerték meg egymást, és barátságukból szerelem szövődött. A zord külső érző lelket takar esetükben. Lassan egy éve tart az énekesnő és a dobos srác szerelme, bár közben többször tartottak rövid szünetet. A külön töltött napok alatt mindig rájönnek, hogy nem bírják egymás nélkül. Gabi a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor forgatása alatt naponta üzent a képernyőn keresztül kedvesének, aki izgatottan számolta  a napokat, hogy újra átölelhessék egymást. A vadóc énekesnő tökéletes partnerre lelt az Anti Fittness Club tetovált zenészében.

 

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Egy elbűvölő házaspár Hollywoodból, akik tesznek a pletykákra és a fotósokra, önfeledten turbékolnak mindenütt. A színész korábban Alanis Morissette oldalán töltött éveket, de a szőke szépség kedvéért még a jegygyűrűvel is megbarátkozott. Titokban házasodtak össze, és máris gyermeket szeretnének.  

Balássy Betti és Varga Feri

Ha nem lett volna Megasztár, Betti és Feri sem talált volna egymásra. Az énekesnő a műsor zenekarában vokálozott, mikor felfigyelt a jó hangú fiúra. Feri végül a feleségét is elhagyta a szőke lányért, akivel végül romantikus esküvőt tartottak a tengerparton. Duettjeik sorra tarolnak a slágerlistákon, és hamarosan végre beköltözhetnek első igazi, közös otthonukba is. Határtalan romantika jellemzi a párost, akik a magánéletben és a színpadon is tökéletesen megtalálták a közös hangot.

 

Katie Holmes és Tom Cruise

Az egyik legbotrányosabb páros, akik hetente adnak témát a lapoknak. Cruise korábban Nicole Kidman és Penélope Cruz oldalán vonult, de a pletykák szerint mindkét kapcsolat az üzletről szólt, és egyszerűen megvásárolta az akkoriban még feltörekvő színésznők társaságát. Első felesége, Mimi Rogers többször kiteregette a szennyest, sőt előkerültek olyan fiatalemberek is, akik állították, hogy Tom szeretői voltak, de a színész némi pénzzel betömte a szájukat. Katie Holmes egy tiniknek szóló sorozatban tűnt fel, majd esküvőjük óta filmes karrierje zuhanó tendenciát mutat. Kislányuk, Suri volt 2008 legnépszerűbb sztárbébije, akinek már most komoly allűrjei vannak.

 

Sarka Kata és Hajdú Péter

Néhány éve még talán senki sem gondolta volna a pimaszkodó Hajdú Péterről, hogy bizony az ő szívét is eltalálja majd Ámor nyila. A korábban örömmel csajozó tévés végül kikötött Sarka Kata mellett, aki korábban egy szépségversenyen tűnt fel. Mára boldog családdá váltak, esküvőjükön tiszteletét tette a szakma színe-java, és azóta szinte kizárólag együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt. Mára Kata is celeb lett, és minden bizonnyal előbb-utóbb ő is saját műsort kap valamelyik csatornán.

 

Hegyi Barbara és Zorán

A szexi hangú szőke színésznő és a rocklegenda kapcsolata is kiállta az idők próbáját. Nem törődve a korkülönbséggel, bebizonyították, hogy a bulvárlapokat félretolva is lehet boldogságban élni. A harmónia természetesen a pár munkájára is kihat: Barbara sorra kapja a remek szerepeket, Zorán pedig egyike azon kevés zenészeknek, akik bármikor képesek megtölteni egy csarnokot, ha koncertet adnak. 
 

 
Sztár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top