Sztárok

Amy újabb alkoholmérgezése

A botrányhősnő nem sokáig bírta alkohol nélkül. Az utóbbi időben egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére, végül pedig a kórházban kötött ki.

Amy Winehouse St. Lucia szigetén időzik immár hetek óta. Elvileg azért utazott ide, hogy kipihenje a mögötte lévő munkát, a botrányokat, a drogozást és az ivást. Ehhez képest nem sokat változtatott az életmódján, hiszen a szemtanúk állítása szerint szinte minden este berúgott. Amy barátai megpróbáltak vigyázni az énekesnőre, de nehéz dolguk volt, mert a lány sokszor annyira agresszíven viselkedett, hogy egyszerűen nem tudtak vele mit kezdeni.

 

Valószínűleg a mostani esetnél is ez történt, hiszen Amy elkezdett inni, és onnantól kezdve minden jó tanácsot elengedett a füle mellett, nem hallgatott senkire. Ezért is vitte túlzásba az ivást, közben pedig kokaint követelt. Amy végül ivott az eszméletvesztésig, aztán a kórházban ébredt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top