Sztárok

Bencsik Tamara hóban fürdött

A Megasztár 4. énekesnője nem síeléskor került a hóba. De nem védte meg a meleg síruha, mert éppen bikiniben volt.

Bencsik Tamara Franciaországban volt síelni, és a szállásuk melletti meleg vizes medencét előszeretettel látogatták a barátnőjével. Vele volt ugyanis a szintén megasztáros Sonia is. A két lány egy alkalommal aztán felkeltette a közelben tartózkodó magyar fiúk figyelmét, akik elkezdték dobálni a csajokat. A hógolyózásból jó móka kerekedett, de nem tartott sokáig, mert a fiúk egyre erőszakosabbak lettek. Tamara és Sonia egy idő után már nem találta viccesnek az esetet, és szinte el kellett menekülniük a hógolyók zápora elől.

Valószínűleg nem lett volna semmi következménye az esetnek, de mivel a lányok a medencéből kiszállva kezdtek hócsatázni, a bikini bizony igen vékony öltözéknek bizonyult. Bencsik Tamara alaposan meg is fázott, sőt tüdőgyulladást kapott, és ezzel elromlott a telelés vége. De azért annyira nem szomorkodik az énekesnő, hiszen már sokkal jobban van, és örül annak, hogy életében először síelt, és egész jól ment neki. Így a betegség egyáltalán nem vette el a kedvét a következő alkalomtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top