Sztárok

Hujber Feri még ma is iszik

Az egyik legnépszerűbb hazai színész bevallotta, hogy korábban komoly problémái voltak az alkohollal, sőt gyakran ma is előfordul, hogy a pohár fenekére néz.

Az italozást főiskolás korában kezdte Hujber, és azt sem tartja túlzó kifejezésnek, hogy bizony függőség is kialakult nála. Ezt a problémát máig sem sikerült teljesen megoldania, sőt sokszor most is maga alá gyűri. De azért azt  is bevallotta, hogy a felesége megismerése és kapcsolatuk elmélyülése sokat javított a helyzeten.

Az önpusztító életmódot azonban valószínűleg sosem fogja teljesen kinőni, hiszen ha elege van, akkor ma is lemegy egy kocsmába, és a saját szavaival élve ez az ő démona. Az biztos, hogy a színész valamennyire megkomolyodott, és talán ezt támasztja alá az a tény is, hogy a tombolós időszakai egyre rövidebbek. Ezt nagyon helyesen teszi, hiszen nemrég gyereke is született, akiért felelősséggel tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top