Sztárok

Kucsera Gábor újra szingli

Ember legyen a talpán az a hölgy, aki kibírja féltékenység nélkül Kucsera Gábor oldalán. Távkapcsolatban élni meg szinte elképzelhetetlennek tűnik vele.

A jóképű kajakos nemrég szakított kézilabdázó kedvesével, Tápai Szabinával. Kapcsolatuknak állítólag nem az vetett véget, hogy Gábort több nővel is hírbe hozták. A két fiatal nem bírta a távkapcsolattal járó nehézségeket, és nem látták értelmét a folytatásnak. Kucsera barátnője ugyanis külföldön játszott, és ez megnehezítette a találkozást.

 

Gábor pedig az olimpia óta szintén keveset volt itthon. Nem él egyedül, igaz, az otthonát most nem egy nővel osztja meg, hanem sportolótársával és barátjával, Kammerer Zoltánnal. Gábor volt kedvese csak annyit fűzött hozzá a szakításhoz, hogy abban nem játszott közre sem Liptai Claudia, sem pedig Voksán Virág. A rossz nyelvek szerint ugyanis mindkét nő megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni Gáborral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top