Sztárok

Pillanatok alatt betelt Barbara táncrendje

Élénkvörös ruhájában, elegáns bevonulásával csak úgy vonzotta a tekinteteket Orosz Barbara, ahogy megérkezett a 14. Operabálba.

A Cool TV műsorvezetője Horváth Évával egy páholyban foglalt helyet, onnan követték figyelemmel az ötvenhat első bálozó nyitótáncát, majd a Szombat esti láz sztárjaival kiegészült produkciót. Barbara hajnali 5 -ig ropta barátaival az Operaház parkettjén.

Csonka András, Markó Róbert, televíziós riporterek, fotósok táncoltatták Orosz Barbarát, szusszanásnyi időt sem hagyva a különleges szépségű műsorvezetőnek.

“Csodás este volt, úgy érzem, kitáncoltam magam egy időre, ugyanis a barátaimon túl, szinte az összes első bálozó felkért egy keringőre, lelkesek voltak, mindenképpen be akarták mutatni, mit is tanultak az elmúlt hónapokban a tánciskolában.” – nevetett. „Imádok táncolni, rajongok a báli hangulatért, a mesés ruhakölteményekért, szeretek megismerkedni olyan emberekkel, akikkel egyébként nem találkoznék” – mondta két tánc között Barbara. “Külön hálás vagyok divattervezőmnek, Becker Beatrice-nak, aki két hétig, minden más munkát félretéve, az én estélyimen dolgozott. Tökéleteset alkotott, belelátott a lelkembe, s olyan ruhát varrt nekem, amit álmaimban képzeltem el.”

 
 

 

Orosz Barbara cipőjét és lábát nem kímélve épp csak addig hagyta el a táncparkettet, amíg egyik teremből a másikba sétált, hogy Strauss keringői helyett, modernebb ritmusokra is táncoljon.  23.00 óra körül érkezett egy sármos idegen, aki minden bizonnyal előre beiratkozott Barbara táncrendjébe, onnantól kezdve ugyanis nem engedte mással táncolni a műsorvezetőnőt.

„Nagyon kedves, régi barátom az a sármos idegen” – válaszolt mosolyogva. „Elég sok bálba mentünk már együtt, mert mindketten a végkimerülésig szeretünk táncolni, ezért szinte egyértelmű volt, hogy az Operabálba is ő kísér el.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top