Sztárok

Fitneszedző jegyezte el a svéd hercegnőt

Erre várt egész Svédország: a trónörökös Victoria hercegnőt végre eljegyezte kedvese, Daniel Westling. Az esküvőt 2010-ben tartják majd.

A svédek már nagyon régóta várták, hogy kedvenc hercegnőjük igent mondjon kedvesének, akivel 7 éve élnek együtt. Az egykori fitneszedző végre rászánta magát, és megkérte a 31 éves Victoria kezét. Az esküvő konkrét időpontját egyelőre nem tűzték ki, csak az biztos, hogy a nagy eseményre 2010 nyarán kerül sor.

Victoria még hétvégén felkereste édesapját, Carl Gustav királyt és a svéd miniszterelnököt, Fredrik Reinfeldtet, hogy engedélyt kérjen a házassághoz. A királyi ház saját honlapján egy videoüzenetben adta az emberek tudtára az örömhírt. Carl Gustav király elmondta, hogy hatalmas nap ez a családjuk életében. Ennyi idő alatt kellően megismerték a vőlegényt, aki igazi úriember, keményen és komolyan dolgozik, és komolyan veszi az életet. Silvia királynő is rajong a vejéért, és biztos abban, hogy jó társa lesz Victoriának.

Maga a hercegnő csak annyit mondott, hogy biztos a szerelmében, Daniellel az oldalán biztonságban érzi magát, és az utóbbi években nemcsak erősebbé, de boldogabbá is vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top