Sztárok

Kés alatt a szépségkirálynő

Megoperálják Polgár Krisztinát. Szerencsére nem plasztikai sebészhez fordult a szépség, hanem a manduláit veteti ki.

Polgár Krisztina (Miss Earth Hungary) a garatmandulájától szenved hosszú évek óta:
– Körülbelül hatéves korom óta vannak vele problémáim. Akkoriban azt mondták az orvosok, hogy még várjunk a műtéttel. Mára azonban tarthatatlanná vált a helyzet – mesélte a szépség, aki szomorúan vallotta be, hogy sajnos egész szervezete megsínyli az állandóan gyulladt mandulák jelenlétét.
Kriszta elmondta, két hete folyamatosan beteg, és nem tud meggyógyulni, bármit tesz, ezért döntött úgy, hogy végre rászánja magát a beavatkozásra. Azt egyelőre nem tudja, altatással vállalja-e a műtétet, vagy inkább bódított állapotban vág neki, egy dologban biztos csupán: nagyon fél!
– Akkor voltam utoljára kórházban, amikor megszülettem! – tudtuk meg végül Krisztától, akinek a rettegése így már tökéletesen érthető, félelmét pedig csupán az a remény enyhíti: lehet, hogy egy barátnője is vele tart a kórterembe, hiszen az említett hölgyet is a mandulája sanyargatja.

Az RTL Klub egyik műsorvezetője is a napokban szabadult meg a mandulájától. Gönczi Gábor már otthon lábadozik, és egyelőre csendkúrával pihenteti a sebeit. Párjával is csak jegyzetfüzet segítségével kommunikál, és izgatottan várja, hogy visszatérhessen a munkába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top