nlc.hu
Sztárok
Nem kell senkinek Anettkáék filmje

Nem kell senkinek Anettkáék filmje

Az Anettka főszereplésével készült Holnap történt című bulvárfilm akkor sem hozná vissza a belefektetett milliókat, ha a jogokat eladnák az első magyar mozicsatornának.

A Bors Online információi szerint az HBO megvenné a film jogait, de a készítők még így sem lehetnének elégedettek, hiszen ez sem hozná vissza a filmre fordított összeget. A filmet bemutatták az idei Magyar Filmszemlén. A kétmillió forintba kerülő díszbemutatóról természetesen nem hiányozhattak a bulvármédia kedvencei és a botrányok sem. A magyar filmforgalmazók viszont nem láthattak benne túl nagy fantáziát, mert a mozik azóta sem játsszák a fimet.

A rendező, Gerencsér Tamás a Borsnak sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a HBO tízmilliós ajánlatát. Azt viszont hozzátette, hogy DVD-n szeretnék megjelentetni. Ami szerinte a bevételnél is fontosabb, az a közönség elismerése. Állítása szerint azok, akik látták a filmet, nagyon szerették azt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top