Sztárok

Sági Szilárd spanyol nőknek csapta a szelet

A Hal a tortán kritikus szakácsa, Sági Szilárd számtalan szakmát kipróbált, mire mesterszakács lett, egy szenvedélye azonban állandó: imádja a nőket.

A sztárszakács a Blikknek mesélt az életéről. Többek között elmondta, hogy szívesen szegte meg a szabályokat. A katonaságnál például illegális kantint működtettek, és nagy mennyiségű italt csempésztek a laktanyába. Később autószerelőnek tanult, de sosem dolgozott ebben a szakmában. Viszont keresett pénzt szobafestőként, vízvezetékszerelő-asszisztensként és utcazenészként is.

Szilárd azt is elmesélte, hogy végül Spanyolországban szeretett bele a szakácsművészetbe, pedig eredetileg csak a kaland kedvéért költözött a mediterrán országba. Először narancsot szedett, majd étteremben mosogatott, végül egy szörf- és búvárkölcsönző éjszakai őre volt. A folyamatos munka mellett természetesen elég ideje jutott a lányokra is.

A csajozásnak és a spanyol éveknek végül egy másik kaland vetett véget: Szilárd és barátja Budapesten nyitották meg a saját éttermüket, és azóta sikert sikerre halmoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top