Sztárok

Benkőt terroristának nézték

Benkő Dániel ajándékokkal készült a pápához, az olasz rendőrök azonban figyelmesek lettek a furcsa csomagos különcre, így csak a lantművész látogatásának híre juthat el a pápához.

Benkő Dániel pálinkával, kenyérrel és borral indult a Vatikánba, hogy tiszteletét tegye a szentatyánál. A furcsaságairól ismert lantművésznek már az is vészjósló volt, amikor a hóvihar miatt majdnem törölték a járatát, majd a reptéren elvették a testápolóját és az arcvizét. Bizonyára nem tudja, hogy a kézipoggyászban jó ideje nem lehet egy deciliternél több folyadékot felvinni a fedélzetre.

A hatalmas csomagok rendre feltűntek az olasz rendőröknek, akik folytonosan igazoltatták Benkőt. Nem csoda, hiszen a művész rendre megállt különböző helyeken zenélni. Szerencsétlenségére a pápának sem nyújthatta át a „Kárpát-medence esszenciáját”. A rendőrök azt hitték, a csomag robbanószert rejt, ő maga pedig közellenség, ezért elkoboztak tőle mindent.

(Forrás: Reflektor Tv)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top