Sztárok

Orosz Barbara jachton fog szülni

A hétvégén egy buliban Orosz Barbara a hasát simogatva elárulta, hogy egy jachton fogja világra hozni Ubulka nevű gyermekét.

Tombol a farsang a sztárok háza táján is. Zimány Linda például alig talált magának ruhát a hétvégi buliba, hiszen idén ez már a negyedik farsangi partija volt. A sminkje és a haja rendben volt, ruhát viszont nem talált otthon, ezért egy divattervező barátjától kért segítséget. A dögös fűzőben Linda úgy nézett ki, mint Lady Gaga, majd hozzátette, hogy „még a melleim is akkorák lettek”.

A buliban több műsorvezető, modell, énekes is tiszteletét tette. A legnagyobb feltűnést mégis a Cool TV másik műsorvezetője, Orosz Barbara keltette, aki nagy pocakkal jelent meg. Barbara elmondta, ez neki nem titkos vágya, hanem ez történt az éjszaka.

– Ubulkának hívják, nagyon gyorsan növekszik, annyira szeretett volna velem eljönni erre a partira, hogy mondtam, menjünk. Az apukája nagyon gazdag arab milliomos. Ubulka egy hajón fog megszületni, egy nagy jachton, hogy tudja, milyen ez az érzés – mondta Orosz Barbara.

 

(RTL Reflektor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top