Sztárok

Élő adásban ütötték meg Leót

Egy tévéműsorban elszabadult a pokol: a beöltözött műsorvezetők és vendégek farsangi mókázása közben Leo megkapta a magáét.

A Cool Live műsorvezetője, Leo tetovált kamionosnak, Horváth Éva utcalánynak öltözött. Vendégeik sem maradtak alul a jelmezek terén: Tóth Gabi Betty Boop bőrébe bújt, Monique Covet pedig dominát alakított.

– Egyértelműen tükrözi a valódi énemet a jelmezem! – mondta a pornósztár, aki azt is elárulta, hogy egy teljes dominafelszerelése van otthon számtalan kiegészítővel, korbáccsal és egyéb eszközökkel. Monique hamar beleélte magát a szerepébe, aminek Leo látta kárát: nagyot csattantak rajta a pornószínésznő ütései!

A műsorban Fekete Pákó is beöltözött. Elmondása szerint a d’Artagnan névre hallgató hírhedt kalózt próbálta meg élethűen leutánozni. A fogalomzavar tisztázása után Pákó heves harci kiáltások közepette szintén Leót szemelte ki magának, és kardjával kíméletlenül szurkálni kezdte a műsorvezetőt.

(Forrás: Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top