Sztárok

Képtelen hízni a sorozatsztár

Április 5-én folytatódik Amerikában a nálunk is nagy sikert arató Tudorok sorozat, ám a nézőknek az előzetes hírekkel ellentétben mégsem kell meglepetéssel szembesülniük.

Jonathan Rhys Meyers, a sorozat főszereplője komoly kritikákat kapott az első évad indulásakor, hiszen az általa megformált VIII. Henrik jóval testesebb volt nála. A második évadra a színész magára szedett hat kilót, ám a legutóbbi szériára újra visszafogyott. Hiába nyüstölték a producerek, és ígérgették a rajongóknak, a színész képtelen hízni. Ehet bármennyit, nem látszik meg rajta. Bár a történelmet nem tudják átírni, de lassan meg kell szokniuk a rajongóknak, hogy az ő királyuk macsó marad. 

Az új évadban Jonathan mellett újra feltűnik Henry Cavill (Charles), illetve a Jane Seymourt alakító Annabelle Wallis is, akivel korábban a tengerentúli lapok összeboronálták a főszereplőt, ám Jonathan cáfolta, hogy bármi köze lenne a szőke színésznőhöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top