Sztárok

Csepregi Éva mindent bevall!

Csepregi Éva, a legendás Neoton Família énekesnője egyszer s mindenkorra tiszta vizet önt a pohárba. Sok kolléganőjéhez hasonlóan papírra vetette az emlékeit, és többek között Nagy Feróról is kipakol.

– A könyvírás gondolata már nagyon régen foglalkoztat, ugyanis sokat meséltem az életemről a fiamnak, Dávidnak – vallotta be Éva. – Sok sztorit ismer, de soha nincs annyi időm, hogy minden fontos mozzanatot elmondjak neki. Szeretném, ha tudná a történetemet, meg a zenekarét is. Bobbyról, az édesapjáról is szó van a könyvemben, de róla azért ennél sokkal többet tud, sokkal többet beszéltem neki a mi szerelmünkről. Ez volt az egyik ok. A másik, hogy sok olyan vitás ügy volt körülöttünk, amelyet szeretnék végre tisztázni. A Pál Évával való viszonyom, vagy akár a Nagy Feró-konfliktus, vagy az egyik legfontosabb, az Erdős Péterrel való kapcsolatom. A könyv alcíme az lett, hogy Amikor én még Csepi voltam. Ezzel szerettem volna kifejezni azt, hogy a történetem a könyvben az ezredfordulóval lezárul, hiszen az én életemben is fordulatok jöttek 2000-ben. Így valószínűleg jó néhány év múlva majd folytatás következik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top