Sztárok

A haldokló színész kiakadt a címlap miatt

Patrick Swayze – akinél a múlt évben hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak – kritizálja a médiát azért, mert félretájékoztatja az olvasókat.

A színész azzal vádolja a sajtót, hogy hazugságokat talál ki róla, és rossz fényben tünteti fel. A National Enquirer magazin (amelynek honlapja átalakítás miatt nem elérhető) szörnyű képeket közölt a színészről. A címlapsztori címe szerint a színész a végét járja. Swayze viszont a harcot hirdeti, nyomatékosan tagadja, hogy feladta volna, és szerinte van oka az optimizmusra.

– Egyszerűen elképesztőnek tartom, hogy egy olyan magazin, mint a National Enquirer, egy ilyen negatív sztorit közöl rólam és az egészségi állapotomról, mikor jelenleg olyan sok pozitív dolog is van az életemben. Újra elkezdtem a kemoterápiát, és boldog vagyok, hogy azok közé a betegek közé tartozom, akik pozitívan reagálnak a kezelésre. Remélem, a sajtó a jövőben kétszer is meggondolja, mit ír le, mielőtt hamis és sokkoló történeteket terjeszt rólam, miközben olyan sok dolog van az életemben, amiért hálás vagyok – fakadt ki a színész.

Patrick jelenleg a saját könyvén dolgozik. Egy kutyakölyköt vett magának, és hosszú ideig szeretne róla gondoskodni.

Még egészségesen
Még egészségesen
A magazin címlapján betegen
A magazin címlapján betegen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top