Sztárok

Lily Allen megtámadott egy fotóst – Fotóval!

Az angol énekesnő egy ideje nem okozott olyan botrányt, amellyel felhívta volna magára a figyelmet. Talán ezen akart változtatni, amikor megtámadott egy fotóst.

A tűzrőlpattant énekesnőnek elege lett abból a fotósból, aki az autójáig követte. Miközben Lily haragosan kérdőre vonta a paparazzót, fogott egy ásványvizes üveget, és hozzávágta, majd lökdösni és durván bokszolni kezdte. Végül a testőrei avatkoztak be a dologba, és leállították az agresszív énekesnőt, akit az „akció” közben más fotósok lencsevégre kaptak.

Emiatt az énekesnő áprilisra tervezett amerikai turnéját vissza is utasíthatják. Ráadásul, ha a fotós panaszt emel Lily ellen, akkor az énekesnőtől örökre megtagadhatják a belépési engedélyt az Egyesült Államokba. Nem ez az első alkalom, hogy Lily Allen nem bír magával, és problémája adódik heves természete miatt. 2007-ben hasonló eset miatt vonták vissza a munkaengedélyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top