nlc.hu
Sztárok
Sarah Jessica Parker boszorkányos párterápiája

Sarah Jessica Parker boszorkányos párterápiája

Válás helyett a párterápiát választotta Sarah Jessica Parker. A színésznő boszorkányos módszerekhez folyamodott.

Sarah Jessica Parker boszorkányos párterápiájaValójában senki sem tudja, mi a helyzet a Szex és New York sztárjának és férjének házasságával. A pár 2009 májusában ünnepeli majd 12. házassági évfordulóját. Teszik ezt annak ellenére, hogy folyamatosan felröppennek a házasságuk válságáról és a válásról szóló hírek.

A színésznő egyébként mindent megtesz, hogy jól működjön a frigy, ezért házassági problémákban járatos tanácsadóhoz is jár. Egy bennfentes szerint Sarah Jessica azt mondta, hogy az egész arról szól, hogy hogyan vigyenek párként pozitív energiákat a kapcsolatukba, és hogyan hozzanak jó döntéseket.

Ennél azonban boszorkányosabb dolgokra is sor kerül. Van, hogy a színésznő magával viszi Matthew egyik ruhadarabját, amelyet a terapeuta pozitív energiával tölt fel. Bár a színésznő nyitott az okkultista módszerekre, férje inkább nem tart vele. Úgy tűnik, ő nem veszi komolyan a hókuszpókuszos terápiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top